Valokuvaaja

Kuvaajan esittely

Olen Espoossa asuva -91 syntynyt valokuvaaja, joka on iloinen, huumorintajuinen ja eläinrakas. Luonnonläheisenä tykkään kuvata miljöössä, rakastan kukkia taustalla, kauniita maisemia esimerkiksi järvi/meri, niityt ja metsät sekä vanhat kartanot ja niiden sillat. Luonnosta voi etsiä symmetrisyyttä esimerkiksi kujan muodossa tai kukkia kehystämään, kesällä löytyy myös paljon värejä. Kuvaajana minua on sanottu kärsivälliseksi. Auringonlasku tai aamun hentovalo on kaunista, se yhdistettynä taustaan joka siivilöi valon. Mahdollistaa samalla boheh-pallot, jotka ovat joskus kuin timanttimeri esimerkiksi aamukaste, järven kimalle tai pakkashanki.

Pidän herkästä ja kauniista ja romanttisesta tyylistä. Tykkään pehmeästä, sumeasta ja rauhallisesta taustasta, mutta taas jos taustalla on oma tarinansa niin silloin se saa näkyä. Tärkeintä on kuitenkin, että kuvattava näyttää hyvältä lopullisessa kuvassa.

Potrettikuvauksen jälkeen lähetän parhaimmiston asiakkaalle, josta saa valita haluamansa kuvat. Kuvauspaikkaan saa vaikuttaa ja otan mielellään toiveita vastaan. Kuvauksissa on mukana kaksi kameraa, tarpeenvaatiessa tai varalle. 

Rakastan koiria, joita löytyy kotoa bordercollie ja vanhemmilla novascotiannoutaja. Koiristamme kaksi olen kouluttanut tottelevaisuusvalioksi positiivisin metodein ja agilityssa kolme koiraa on kilpaillut ylimmässä luokassa. Olen myös ratsastanut nuorempana ja ollut hevosten kanssa tekemisissä. Luovuutta löytyy myös käsitöiden merkeissä ja pidän musiikista, myös laulamiseen liittyvät tv-ohjelmat ja musikaalit. Liikuntakin kuuluu arkeen, vaihtelevassa muodossa. 

Kuvauskalusto

  • Canon 5d mark IV
  • Canon 5d mark3
  • 24-70mm/2.8, 50mm/1.4, 85mm/1.4, 135mm/2.0, 70-200mm/2.8
  • Studiokuvaukseen liikuteltava kalusto Godox salamoilla

 

Koulutus ja aikajana

– The Love Story – workshop hääkuvaus ja pariskunnat, Loisto Creative / Lotta Polviander, huhtikuu 2019

– Koiravalokuvaus workshop helmikuu 2018: potretit Alicja Zmyslowska ja actionkuvat Claudio Piccoli 

– Helsinki Design School valokuvanäyttely helmikuussa 2018 sekä aputoiminimi valokuvaukselle

– Helsinki Design School valokuvaajan tutkinto 2017

– IT-Tradenomin koulutus 2014

– Kuvataiteen lukiodiplomi 2010

 

Muuta

  • Nettisivujen toteutusta WordPressillä (omat sivut, Agility Sport Team AST ry)
  • Mainokset tai taulu useammasta kuvasta
  • käsitöitä

 

Facebook
Facebook
Instagram