Info

KUVAUSINFO alla

  • minkälainen kuvaus, missä, mitä mukaan
  • kuvauksen jälkeen asiakas valitsee koevedokset, lasku sähköpostiin 
  • kuvien käyttöoikeudet (kotisivuilla tai sosiaalisessa mediassa vain vesileimalla varustettuja kuvia saa käyttää), alla tarkemmin

HINNASTO -sivulle 

  • Lapset, perhe, koirat, häät, juhlat yms! 
  • Kysy tarjousta tiia.hamalainen(at)iki.fi 

Kuvausinfo:

Miljöössä otetaan kuvia yleensä useassa paikassa ellei aika ole lyhyempi. Kuvauspaikka voi olla asiakkaan toivomassa paikassa tai sitten ehdotan sijaintia. Jos sinulla on mielessä tietyn tyyppinen kuvaus, laitatko inspiraatiokuvia tai jos haluaisit tietynlaisen paikan. Kuulen mielelläni jos sinulla oli jotain ajatuksia kuvauksesta ja mietitään teille sopiva kuvauspaikka sen mukaan. On myös mahdollista kuvata kodin lähellä, riippuen minkälaista taustaa haluaa ja miten pystyy liikkumaan lähistölle. Uudessa hienossa paikassa on toki nähtävää myös kuvattaville. Voit pyytää kuvaamaan myös juhliin, tapahtumaan tai mihin kuvaajaa kaipaatkaan. Ulkona on säävaraus.

Mitä mukaan kuvaukseen? Koirille makupaloja runsaasti, mielummin varalla liikaa tai kiva lelu. Jos koira ei pysty olla vapaana niin ohut hihna näyttelytalutin (kysy jos ei omaa löydy, voin ottaa mukaan). Tärkeintä, että kuvattavalla on hauskaa. Lapsille voi olla välipalaa tai motivaattorina esimerkiksi keksiä tms herkkua. Voitte ottaa myös lempilelun mukaan. Somisteita löytyy itseltänikin, mutta jos teillä on jokin tärkeä esine, viltti tai muu niin voidaan ottaa niitäkin johonkin kuvaan. Minulta voi kysyä myös mielipidettä vaatetuksen kanssa, mutta voitte päättää haluatteko arkisempaa vai juhlavampaa. Tyttölapsille halutessa koruja, panta tai muuta jos lapsi tykkää. Mukana voi olla myös vaihtokengät kuvaan tai viileämmällä kelillä vaatetus niin, että voi heittää hetkeksi kerroksia pois. Yhteiskuvissa samantyylinen vaatetus tai toistuvat sävyt näyttää kivalta.

Kuvauksen jälkeen toimitan koevedokset nähtäville, joista voi valita haluamansa määrän. Voit valita lisäkuvia koevedoksista. Samalla laitan laskun sähköisesti (14vrk maksuaikaa), laskuun tarvitsen yhteystietosi.

Kuvien toimitusaikataulu:

Kuvien toimitusaika 2-3 viikkoa.

Kuvista tulee ladattavaksi printti- ja nettikokoiset kuvat linkeillä, josta asiakas siirtää kuvat omalle koneelleen 2 viikon kuluessa, ellei sovita toisin. Hääkuvissa 4vk.

Kuvien käyttöoikeudet:

Asiakas saa käyttöönsä täysikokoiset korkearesoluutiokuvat (300ppi, Adobe RGB) kehitettäväksi ja tulostettavaksi sopivat kuvat. Printtikokoisen kuvan pidempi sivu on 4000-6000px, jolloin sopii vähintään A3 kokoon, isommat A2 (40x60cm ja osa 60×80), mahdollisesti pystyn muokata suuremmaksi.

Netissä tai somessa käytettävä vesileimalla varustettuja kuvia ja on kohteliasta mainita kuvaajan nimi Tiia Ahveninen tai toiminimi Tiia Hämäläinen valokuvaus ja koirakoulutus, sekä voi mainita www.tiiahoo.com / Facebookissa Tiia Hämäläinen Photography / Instagramissa @TiiaHamalainenPhotography. Valokuvaajalla säilyy tekijänoikeudet kuviinsa eli asiakas ei saa luovuttaa kuvia kolmannelle osapuolelle esimerkiksi myyntiin. Kuvaajalla on oikeus kuvien käyttöön edistääkseen työnsä markkinointia ellei toisin sovita.

Peruutusehdot kuvaajan ja asiakkaan puolelta:

Asiakkaan peruessa kuvauksen varausmaksua (kuvaukset yli 250e) ei palauteta, mutta varausmaksun summan voi hyödyntää muuhun kuvaukseen tai aikaa voi siirtää. Kuvaaja voi perua kuvauksen vain force majeure tapauksissa (onnettomuus, vakava sairastuminen). Alle 200e kuvauksissa säävaraus miljöössä.