Lapset ja perhe

LAPSET & PERHE      HÄÄT & HENKILÖKUVAUS       KOIRAVALOKUVAUS

Lapsikuvaus tai perheestä yhteiskuvat.

Kuvausaikataulu lapsen ehdoilla, välillä paikkaa vaihtaen, leikin ohella tai jos paikallaan pysymisellä tienaa herkkua. 

Perheestä yhteiskuvia ja voi olla rennompiakin kokonaisuuksia. Samaan kertaan voi yhdistää muitakin kuvauksia. Tarkempi kuvaus sivun alhaalla.

Potrettikuvauksissa (vauvakuvaus, lapsikuvaus ja perhekuvat) mietitään teille sopiva paikka, tuon mahdollisesti kuvausrekvisiittaa tai kyselen tarvittaessa (vauvan vaatteet, lasten korut..). Henkilökuvauksessa voi ottaa vaihtokengät tai vaihtaa takkia, kylmällä kelillä olla ylimääräinen vaatekerros, jonka voi heittää kuvan ajaksi pois. Hieman ajankohdasta ja valosta riippuu myös paikka, kirkkaalla auringonpaisteella haetaan vähän varjopaikkoja tai puiden siivilöimää aurinkoa, kesällä pilvisellä ei ole rajoitteita. Säävaraus löytyy kuitenkin ulkona sateenvaralle tai muuten huonommalle kuvausilmalle, silloin siirretään aikaa ja tarvittaessa voidaan varata etukäteenkin varapäivä. Sovitaan tapauskohtaisesti. Ulkona kuvataan yleensä 2-5 paikassa kävellen siirtymät ja otetaan erilaisia kokonaisuuksia. Lähetän parhaimmiston, josta valitsette muokattavat kuvat ja hinta määräytyy niiden mukaan. 2 viikon kuluessa kuvavalinnoista, lähetän kuvat digitaalisessa muodossa (täysikokoiset ja nettikoko) sähköpostiin laskun kanssa.

Mahdollista on myös ottaa studiokuvat kotona tai muissa sisätiloissa liikkuvalla kalustolla (vauvat, lapset, koirat ja ihminen istumassa). Tai vuokrata studiota lisähinnasta.