Koirakuvaus

LAPSET & PERHE      HÄÄT & HENKILÖKUVAUS       KOIRAVALOKUVAUS

Pentu- tai koirakuvaus miljöössä, sisällä tai tapahtumissa. Tarkempi kuvaus sivun alhaalla.

KOIRAVALOKUVAUS INSTAGRAMISSA

 

KOIRAVALOKUVAUS PORTFOLIO

Koirakuvauksissa valitaan koirallesi sopiva paikka, mahdollista ottaa kuvia kaikista koirista tai omistaja&koira/ lapsi&koira. Koira pidetään kytkettynä (löytyy näyttelyhihnaa tai ohutta remmiä, mahdollisesti vaihtopanta) tai kuvan ajan ilman pantaa. Paljon herkkuja mukaan ja leluja. Kävellään ja katsotaan sopivat paikat. Koirasta riippuen omistaja on 1-2m lähellä tai kauempanakin. Palkataan tiheästi. Kotona voi aiemmin muistutella paikallaan pysymistä ennen ruokaa, harjoitella lenkillä ja koiraa voi opettaa kiipeilemään esimerkiksi kannoille tai puunrungoille. Mutta sekunttikin riittää kuvan ottamiseen, jos paikallaan ei huvita olla kuvaustilanteessa. Aluksi voi olla myös haastavampaa, mutta aikaa riittää ja oikeaan aikaan palkattuna, koira oppii myös kuvauksessa paikallaan pysymistä. 

Pentujen kanssa käytetään turvotettua kuivanappulaa, muita nameja, leluja tai teen ääniä, jotka voivat saada ihmetystä. Voidaan hyödyntää myös matalaa koroketta tai namin maasta syömistä. 

Kimppakuvaukset onnistuu myös tapahtuman yhteydessä, jolloin voidaan ottaa yksittäiskuvia ja halutessa ryhmäkuvia. Omistaja voi lunastaa haluamansa määrän kuvista, etukäteen sovittuun tarjoushintaan.

 

KOIRATAPAHTUMAT

Tapahtumiin on saatavissa myös kuvausta, mikäli ajankohta on vapaana. Sovitaan tapauskohtaisesti.